Tjänster

Varje hem är unikt, och alla behöver hjälp med olika saker. Kanske hinner du inte med veckostädningen hemma? Eller känns trädgårdsarbetet oändligt? Vi på glada hem kan hjälpa dig med det mesta, titta närmare på vilka av våra tjänster som passar just dig.

Hemstädning

Det är inte alltid man orkar dra fram dammsugaren när dammråttorna kryper fram, plocka undan kläderna, eller torka av luckorna i köket. Och det är helt okej! Vi på glada hem hjälper er med glädje.

Fönsterputsning

Regn och rusk lämnar snabbt sina spår, och ofta märker vi det inte förrän solen tittar fram. Slipp den dystra ytan och låt glada hem hålla koll, så att du kan njuta av solens första värmande strålar.

Flyttstädning

En flytt innebär ofta oväntade överraskningar. Då är det skönt att veta att glada hem tar hand om städning från golv till tak. För vad är skönare än att bara kunna pusta ut när allt är packat och klart?

Storstädning

Att torka av diskbänken efter matlagningen är lätt som en plätt. Men skura väggar i badrummet gör en inte så pepp. glada hem städar alla skrymslen och vrån, så att du ett rent hem kan få.

Trädgårdsarbete

En trädgård kräver kärlek och omtanke. Låt glada hem hjälpa till med att rensa rabatter, klippa gräset och kratta undan löven. Så att du kan få njuta av allt det vackra den har att bjuda på oavsett årstid.

Organisering

Upplever du att ditt hem är kaotiskt? Vet du inte vart du ska börja nysta för att skapa ordning? Det vet vi! glada hem har rutinerna och erfarenheten för att snabbt och enkelt skapa ordning och reda hemma hos dig.

Strykning

Växer högen på strykbrädan fort? Eller hänger kläderna skrynkliga på sina galgar? Låt glada hem plocka fram strykjärnet och se till att din enda tanke behöver vara vad du ska ha på dig i morgon.

Kontorsstädning

Vi spenderar många av dagens timmar på vår arbetsplats, och det är extra skönt att vara där när glada hem hjälper till. Då är bland annat kaffefläckarna på skrivbordet borttagna och papperskorgarna tömda.

Kontakta oss gärna, vi vill gärna veta hur vi kan hjälpa dig!

KONTAKTA OSS

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×